You Contact

Praktijk You Contact is een kleinschalige coachpraktijk met een specialisme in autisme waar persoonlijke aandacht voorop staat. Volwassenen vanaf 18 jaar, ouders en betrokkenen kunnen bij You Contact terecht voor coaching bij hulpvragen rondom moeilijkheden die voortkomen uit autisme.

Maatwerk

You Contact biedt maatwerk afgestemd op jouw unieke situatie, omdat geen persoon dezelfde is. De vragen wie ben ik, wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken staan tijdens het traject steeds centraal. Om van de diensten van You Contact gebruik te kunnen maken is een diagnose autisme niet noodzakelijk omdat You Contact nauw aansluit bij de specifieke hulpvraag en ondersteuningsbehoefte.

Wat kun je verwachten?

Een persoonlijke aanpak, betrokkenheid, een luisterend oor, een deskundige analyse van de vraagstelling en een plan van aanpak over het te volgen traject. Samen bespreken we het plan van aanpak en starten het traject. Tussentijds zijn er evaluatiegesprekken en kunnen duur en doelen besproken worden. De frequentie van de bijeenkomsten wordt in onderling overleg vastgesteld.

Wil je meer informatie, lees dan verder op www.autismecoaching.nu of neem contact met me op.